Tennisbanen

Afhangen

De speelduur voor het enkelspel is 45 minuten. De speelduur voor het dubbelspel is 60 minuten.

De tijd in de KNLTB club app waarin je hebt gereserveerd is bepalend. Mocht er na jou niet zijn gereserveerd kan je doorspelen totdat er weer door een ander lid de baan is gereserveerd.
Wanneer je een laddercompetitiewedstrijd gaat spelen en het is druk op de banen dan word je geacht géén baan te reserveren voor de tijd voorafgaand aan je ladderwedstrijd. Dit geldt ook voor tennislessen. LET OP: Sleep ieder half uur de banen!

Baanbezetting

Onze banen staan gedurende de gehele dag ter beschikking voor alle leden, met uitzondering van die dagen waarop in overeenstemming met de activiteitenkalender een toernooi of competitie wedstrijd is vastgelegd.

Gedurende de competitieweekeinden zijn de banen gereserveerd voor thuisspelende teams op vrijdagavond, zaterdag en op de zondag.

In 2021 zijn tijdens de KNLTB competitie gereserveerd:

• op vrijdagavond alle banen vanaf 19.00 uur tot het einde van de wedstrijden;
  • op zaterdag alle banen vanaf 10.00 uur tot het einde van de wedstrijden.
  • op zondag minimaal 2 banen vanaf 09.00 uur tot aan het einde van de wedstrijden.

Baanbezetting voor de lessen in 2021:

• Maandag-, dinsdag- woensdag en donderdagavond, baan 4 tot 22.30/23.00 uur
  • Vrijdagavond, baan 4 tot 22.00 uur (behalve tijdens competitie)
  • Dinsdagavond, baan 3 van 18.00 uur tot 20.30 uur

Baanbezetting tijdens UTC-Open 2021 en Clubkampioenschappen 2021:
Tijdens het Open Toernooi en de Clubkampioenschappen zullen alle banen gebruikt worden in de weekenden en op de doordeweekse avonden. Nadere informatie volgt.

Baanbezetting tijdens rackettrekken op woensdag:
Voor het rackettrekken worden 3  banen gebruikt. De vierde baan is voor les, dus op woensdagavond kun je niet vrijspelen, maar natuurlijk wel meedoen met het rackettrekken.