Vrijwilligers worden?

Vrijwillig de handen uit de mouwen? Heel graag! Soms lijkt de organisatie van een vereniging vanzelf te gaan. Schijn bedriegt; de vrijwilligers zijn de olie in de machine. Zij zijn degenen die organiseren en alle ballen in de lucht houden. Zonder vrijwilligers geen vereniging.

Wil jij ook je steentje bijdragen?
UTC is altijd op zoek naar enthousiaste leden die iets meer voor hun club willen betekenen. De bestuursfuncties en de diverse commissies staan op de vorige pagina vermeld. Ben je geïnteresseerd in een van de bestuurstaken of wil je plaatsnemen in een van de commissies? Neem contact op met één van de bestuursleden en zij vertellen je meer over de openstaande functies.

Uiteraard is het ook altijd mogelijk éénmalig bij een bepaalde activiteit betrokken te zijn of zelf een nieuwe clubactiviteit te organiseren. Het bestuur ziet jouw ideeën en hulp graag tegemoet!