Jeugdcommissie UTC

In onderstaande stukjes stelt de jeugdcommissie van UTC zich voor en vertellen zij hoe en waarom ze zich willen inzetten voor de jeugd.

Hans Driessen

 


 

 


Ik ben zelf sinds 2019 lid bij UTC en sinds mijn zoon Faas is gaan tennissen in 2020 ben ik als ouder betrokken geraakt bij de jeugd-afdeling van UTC. Zo ben ik erachter gekomen dat jeugdtennis meer is dan alleen het nemen van tennisles. Juist de tenniskampen en de competitie op zondagochtend maken het leuk. N.a.v. een oproep een tijd geleden heb ik samen met een tweetal andere betrokken vaders besloten om lid te worden van de jeugdcommissie van UTC. Ik hoop samen met mijn mede-commissieleden en het hoofdbestuur de jeugdafdeling verder uit te bouwen. In de eerste plaats door de huidige jeugdleden meer te binden aan de club en in de tweede plaats door het werven van nieuwe jeugdleden want “Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst” .

Ferenc Vissers

Mijn naam is Ferenc Vissers, ook lid van de jeugdcommissie van UTC. Mijn deelname hierin is gegroeid vanuit de prille tenniscarrière van mijn dochter, Jula, op moment van schrijven al tien hele jaren oud. Zij tennist nu enkele jaren bij UTC, waarmee ik kennis maakte met (de jeugdafdeling van) UTC en ben zelfs zelf ook lid geworden, al heb ik geen enkele tennisachtergrond.  Samen met mijn mede-commissieleden hoop ik de jeugdafdeling wat meer smoel te geven en wat leuke evenementjes te organiseren, evenals het begeleiden en stroomlijnen van de thuis- wedstrijden van onze jeugdteams.    

Dennis van Biene

Ik ben Dennis en ook ik behoor tot de jeugdcommissie. Officieel is mijn rang: secretaris, maar we zullen gezamenlijk met elkaar optrekken. Mijn zonen River en Quinn spelen nu enkele jaren met veel plezier competitie op UTC. Omdat ik merkte dat er wat kansen lagen bij deze competitie, begonnen mijn handen te jeuken om een gemalen baksteentje bij te dragen. Dus bij deze mijn inzet.  

Overige commissielid: Patrick Struijk