Activiteiten bij UTC

We organiseren diverse activiteiten voor alle leden, het hele tennisseizoen door.

Maak kennis met tennis
Elk jaar organiseren we in aanloop naar het tennisseizoen twee “Maak kennis met tennis” open dagen op 28 en 29 maart 2020. Dus heb je vrienden, buren, familie of collega’s etc. die interesse in tennis hebben? De open dagen zijn van 10.00 tot 14.00 uur. We geven dan gratis tennisclinics inclusief koffie en een broodje!

Al lid?
Dan ben je ook van harte welkom om het tennisseizoen feestelijk te starten! 

Clubkampioenschappen
Een jaarlijks terugkerend sportief hoogtepunt bij UTC zijn de Clubkampioenschappen. Er wordt gespeeld op speelsterkte (beginners, gevorderden, vergevorderden) in de single, mix en dubbel.

Open toernooi
Ieder jaar organiseert UTC een KNLTB toernooi. Gedurende deze actieve 8 dagen bruist de vereniging van de gezelligheid en sportiviteit. Een toernooi om niet te missen.

Glow in the dark
Tennis gezien in een ander licht, waar punten tellen onbelangrijk is! Waar plezier met elkaar bovenaan staat! Beseffen dat tennissen in het donker, met fluoriserende netten en spelers het spelletje een heel andere dimensie geeft.

Tennisbrunch
Wij verzorgen op een aantal zondagen in de zomermaanden een tennisbrunch van 11.00 uur tot 14.00 uur. Leden worden geïnformeerd via de Nieuwsbrief.

Laddercompetitie
Dit tennisseizoen wordt de laddercompetitie weer voortgezet. Het leuke hiervan is dat clubleden gedurende het seizoen de mogelijkheid hebben partijen te spelen tegen mensen waar ze anders niet zo snel de degens mee zouden kruisen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 465 3784

Address

Daltonlaan 35
3041 JB Rotterdam