Activiteiten bij UTC

We organiseren diverse activiteiten voor alle leden, het hele tennisseizoen door.

Zaterdag 2 april
ONZE EIGEN LEDEN IN HET ZONNETJE!

Dit jaar zullen wij, gezien het hoge aantal leden, geen open dag voor buitenstaanders organiseren. Maar wij voelen als bestuur wel de behoefte om onze bestaande leden eens een keer in het zonnetje zetten na twee lastige Covid- 19 jaren. Op zaterdag 2 april 2022 willen wij starten met rackettrekken op baan 1-2-3 van 10.00 - 13.00 uur en trakteren wij jullie op koffie met iets lekkers. Na het rackettrekken gaan we aan de  tennisbrunch, natuurlijk met de bekende  bubbels. Daarna kan iedereen zijn eigen gang gaan, nog even napraten in het clubhuis of misschien nog even tennissen. De koffie met lekkers en de brunch met bubbels worden jullie aangeboden door UTC. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Wij zouden het heel erg leuk vinden als je erbij bent! Het is tevens een uitgelezen kans om elkaar te leren kennen en misschien wel af te spreken om met elkaar te gaan tennissen in het nieuwe seizoen!

3, 10, 17 en 24 juli, 14, 21 en 28 augustus
TENNISBRUNCH

Ook dit jaar verzorgen wij op een aantal zondagen een tennisbrunch. Aanvang is v.a. 11.00 uur tot 14.00 uur. De kosten hiervoor zijn € 5,00 p.p. inclusief lunch.

Donderdag 23 juni t/m zondag 26 juni 2022
CLUBKAMPIOENSCHAPPEN
Een jaarlijks terugkerend sportief hoogtepunt bij UTC zijn de Clubkampioenschappen. Er wordt gespeeld op speelsterkte (beginners, gevorderden, vergevorderden) in de single, mix en dubbel. Iedereen is van harte welkom om aan dit toernooi deel te nemen. De aanvang van de partijen doordeweeks is om 18.30 uur en in de weekenden beginnen de partijen om 09.00 uur. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt er in poules gespeeld; per onderdeel speel je in ieder geval meerdere partijen. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 per persoon per onderdeel en bij het inschrijven is het mogelijk om verhinderingen door te geven. Gedurende deze actieve 4 dagen bruist de vereniging van de gezelligheid en sportiviteit. Een toernooi om niet te missen!

30 juli t/m 7 augustus 2022
OPEN TOERNOOI UTC-OPEN
Ook dit jaar organiseert UTC weer haar zeer populaire open dubbel toernooi via de KNLTB.

Woensdagavonden van 19.30 uur tot 22.00 uur
RACKETTREKKEN
Iedere woensdagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur op 3 banen gespeeld. Hiervoor is geen inschrijving nodig. Gewoon naar de baan gaan en je aanmelden!

Informatie en inschrijven activiteiten
Voor sommige van bovenstaande activiteiten zal een email worden verzonden zodra je je hiervoor kan inschrijven. Voor vragen kan je terecht bij de activiteitencommissie.