Evenementenkalender 2023

Dit jaar organiseren we weer volop gezellige activiteiten bij Unilever Tennisclub. Noteer de data en doe mee! 

Aanstaand winterevenement:  Zaterdag 04 november

UTC’s Winterwonderland Halloween Sing a long avond 🎾🧙🎶🎃⛄🔥🍷 🎤🎾

Een avond vol gezelligheid dat het midden houdt tussen Halloween en Winterwonderland.

En omdat dat zo gezellig is, gaan we er ook nog bij zingen. Inhaken en meedeinen, kortom genoeg positieve energie om verwarmd de winter in te gaan! We zorgen voor Glühwein, vuurkorven, karaoke, en als je zin hebt kun je ook nog racket trekken.  

Gratis toegankelijk. Aanmelden graag voor 23 oktober via mailadres: [email protected]

Voor dit evenement nodigen we ook leden van tennisclub OverdeSchie uit, zodat ze kennis kunnen maken met UTC. Dit omdat OverdeSchie per 01-01-2024 de deuren sluit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afgelopen evenementen:

Parkkampioenschappen 7 t/m 10 september

Eerste editie gezamenlijk met de verenigingen van NS en Nedlloyd: de parkkampioenschappen aan de Daltonlaan.

Zomerse tennisbrunch 13, 20 & 27 augustus.

Dubbelspel (racket trekken) gevolgd door lekkere broodjes en voor de liefhebber een glas bubbels! Aanvang elke zondag vanaf 11.00 uur tot 14.00 uur. Wij vragen hiervoor een bijdrage per persoon van 5,50 euro inclusief lunch.

 

Wat deze activiteiten inhouden:

Racket trekken: elke woensdag vanaf 19.30 uur kun je op de Daltonlaan willekeurige dubbelpotjes spelen en na 30 min rouleren. Zoete inval en vertrek, dus voor een ieder die van spontaan en afwisselend tennissen houdt.

Open dag UTC: een dag voor en door de leden en voor gasten. Glow in the Dark tennis: Speel mee in het donker waar gloeiende ballen en spelers je voornaamste zicht zijn

Lessers-evenement door Patrick’s TPS Tennisschool: een clinic voor lessers (volwassenen) met een afsluitende borrel

Zondagse Tennisbrunch met rackettrekken: dubbelspel gevolgd door lekkere broodjes en voor de liefhebber een glas bubbels! Aanvang is v.a. 11.00 uur tot 14.00 uur. Wij vragen hiervoor een minimale bijdrage per persoon, en dit is dan inclusief lunch.

Open toernooi UTC 'Let´s go Bananas’: 9 daags dubbeltoernooi voor leden en niet leden, met de fameuze UTC pub quiz, bierproeverij, silent disco en veel meer!

Informatie en inschrijven activiteiten: Voor sommige van bovenstaande activiteiten zal een email worden verzonden zodra je je hiervoor kan inschrijven. Voor vragen kan je terecht bij de Hoofd activiteitencommissie (Toesja de Gooijer).