Activiteiten bij UTC

We organiseren diverse activiteiten voor alle leden, het hele tennisseizoen door.

Maak kennis met tennis
Elk jaar houden we weer twee open dagen, die normaal gesproken plaatsvinden eind maart/ begin april. Op deze dagen kan iedereen kennismaken met onze leuke, gezellige vereniging! Dus heb je vrienden, buren, familie of collega’s etc. die interesse in tennis hebben? Nodig ze uit voor onze open dagen. De open dagen zijn van 10.00 tot 16.00 uur. We geven dan gratis tennisclinics inclusief koffie en een broodje! Al lid? Dan ben je ook van harte welkom om het tennisseizoen feestelijk te starten! Indien er een mogelijkheid is later in het seizoen, dan zullen wij zeker de open dagen alsnog organiseren.

Rackettrekken
Iedere woensdagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur wordt er op drie3 banen gespeeld. Hiervoor is geen inschrijving nodig. Gewoon naar de baan gaan en je aanmelden.

Clubkampioenschappen
Een jaarlijks terugkerend sportief hoogtepunt bij UTC zijn de Clubkampioenschappen. Er wordt gespeeld op speelsterkte (beginners, gevorderden, vergevorderden) in de single, mix en dubbel.

Op dit moment is het nog niet duidelijk wanner dit gaat plaatsvinden.

Open toernooi - 31 juli t/m 8 augustus 2021
Ieder jaar organiseert UTC een KNLTB dubbel toernooi. Gedurende deze actieve 8 dagen bruist de vereniging van de gezelligheid en sportiviteit. Een toernooi om niet te missen.

Tennisbrunch
Wij verzorgen op een aantal zondagen in de zomermaanden een tennisbrunch van 11.00 uur tot 14.00 uur. Leden worden geïnformeerd via de Nieuwsbrief.

Laddercompetitie
Dit tennisseizoen wordt de laddercompetitie weer voortgezet. Het leuke hiervan is dat clubleden gedurende het seizoen de mogelijkheid hebben partijen te spelen tegen mensen waar ze anders niet zo snel de degens mee zouden kruisen.