Bestuursleden

Ger van Biljouw
06-18879297

Ik ben in 2001 lid geworden bij UTC en sinds 2003 voorzitter van onze mooie en - niet onbelangrijk - kerngezonde tennisvereniging. Ik vind het leuk om me in te zetten voor UTC en ben er trots op dat ik de voorzittershamer inmiddels al 13 jaar mag hanteren. Samen met 3 vrouwelijke collega bestuursleden - helaas hebben we nog steeds de vacature barcommissaris - doen we er alles aan om te zorgen dat onze vereniging zich goed blijft ontwikkelen. Voor mij is het belangrijk dat alle leden zich bij UTC thuis voelen. Ongeacht of je jong of oud bent, je moet met plezier naar onze vereniging komen en je daar op je gemak voelen. Daarbij maakt het niets uit of je een beginner of vergevorderd op tennisgebied bent. Veder vind ik het van belang dat de communicatielijnen tussen het Bestuur en de overige leden heel kort zijn. Schroom dan ook niet om je mening te ventileren.

Bestuurslid secretariaat en ledenadministratie
Ida Baur
[email protected] en [email protected]
06-23431049

Mijn naam is Ida Baur. Ik heb als bestuurslid van UTC (sinds 2016) het secretariaat en de ledenadministratie onder mijn hoede. Bij mij kun je terecht als je lid van UTC wilt worden of als je wilt weten wat UTC jou te bieden heeft. Ik ben een echte duizendpoot, dus spreek mij aan of stuur mij een mail als je vragen hebt. Ik ben sinds 1985 lid van de Unilever Tennis club en heb mij dus met veel plezier al vele jaren (1994 t/m 2006 ook als secretaris en ledenadministrateur) ingezet voor het wel en wee van de vereniging. Met regelmaat ben ik op de club te vinden, als bestuurslid of om gewoon zelf een lekker partijtje te tennissen. Klop dus gewoon bij mij aan als je me nodig hebt!

Jose de Jong
06-51321148

Mijn naam is José de Jong en ik ben alweer sinds 4 jaar jullie penningmeester. Dat mocht ik doen nadat ik 20 jaar ervaring had opgaan o.a. als financieel manager bij meerdere bedrijven. Als alles goed is, heb je niet zo vaak met mij te maken, alleen aan het begin van het jaar met de contributie. De rest van mijn werkzaamheden doe ik vooral achter de schermen. En tijdens de ALV (na controle van de kascommissie) zien jullie de vruchten van mijn werk voor jullie.

Verder tennis ik graag en speel ik ook competitie en wat toernooien, maar niet op zo’n hoog niveau. Gelukkig heb ik ook les, zodat ik mijzelf nog kan verbeteren. Ik vind tennissen vooral gezellig. Verder doe ik de administratie en belasting voor een aantal vrienden van mij. Daarnaast zwem ik veel, ben ik actief in de politiek en lees ik ook graag een (Engelstalig) boek, maar het liefste ga ik uit eten met vrienden. Dat mag in Rotterdam, maar ook in Italië (Marche), waar ik een huisje hebben waar ik echt helemaal kan ontspannen. Tot ziens op of naast de baan!

Voorzitten Activiteitencommissie
Mieke Blok
06-28810329

Mijn naam is Mieke Blok en ik ben activiteitencommissaris van de gezelligste vereniging in Rotterdam en in deze hoedanigheid één van de vijf bestuursleden van UTC. Ik ben in 2001 lid geworden en sinds 9 jaar heb ik dus de leukste job binnen de club, de activiteiten organiseren. Samen met een aantal commissie- leden zorg ik ervoor dat alles vlekkeloos, maar vooral gezellig verloopt en iedereen het naar de zin heeft. Van clubkampioen-schappen tot de zondag middag tennisbrunch en meer. Handjes en ideeën voor het bedenken en uitvoeren van activiteiten kan ik altijd gebruiken. Schroom dus niet om mij aan te spreken of te bellen/mailen als je graag deel uit wil maken van mijn commissie en samen de leukste activiteiten wil organiseren of gewoon om elkaar te leren kennen.