Bestuursleden

Voorzitter
Ger van Biljouw
[email protected]
Tel 06-18879297

Ik ben in 2001 lid geworden bij UTC en sinds 2003 voorzitter van onze mooie en - niet onbelangrijk - kerngezonde tennisvereniging. Ik vind het leuk om me in te zetten voor UTC en ben er trots op dat ik de voorzittershamer inmiddels al 13 jaar mag hanteren. Samen met 3 vrouwelijke collega bestuursleden - helaas hebben we nog steeds de vacature barcommissaris - doen we er alles aan om te zorgen dat onze vereniging zich goed blijft ontwikkelen. Voor mij is het belangrijk dat alle leden zich bij UTC thuis voelen. Ongeacht of je jong of oud bent, je moet met plezier naar onze vereniging komen en je daar op je gemak voelen. Daarbij maakt het niets uit of je een beginner of vergevorderd op tennisgebied bent. Veder vind ik het van belang dat de communicatielijnen tussen het Bestuur en de overige leden heel kort zijn. Schroom dan ook niet om je mening te ventileren. 

 

Bestuurslid secretariaat en ledenadministratie
Ida Baur
[email protected] en [email protected]
Tel 06-23431049

Mijn naam is Ida Baur. Ik heb als bestuurslid van UTC (sinds 2016) het secretariaat en de ledenadministratie onder mijn hoede. Bij mij kun je terecht als je lid van UTC wilt worden of als je wilt weten wat UTC jou te bieden heeft. Ik ben een echte duizendpoot, dus spreek mij aan of stuur mij een mail als je vragen hebt. Ik ben sinds 1985 lid van de Unilever Tennis club en heb mij dus met veel plezier al vele jaren (1994 t/m 2006 ook als secretaris en ledenadministrateur) ingezet voor het wel en wee van de vereniging. Met regelmaat ben ik op de club te vinden, als bestuurslid of om gewoon zelf een lekker partijtje te tennissen. Klop dus gewoon bij mij aan als je me nodig hebt!

Penningmeester
Janelle Zoutkamp
[email protected]
Tel 06-19049619

In 2018, vrijwel direct nadat ik terug verhuisde naar mijn geboortestad Rotterdam, werd ik lid van UTC. En sinds 2021 ben ik verantwoordelijk voor de financiën van de club als penningmeester binnen het bestuur. Met een econometrische achtergrond en een goede dosis enthousiasme is dit een functie die mij op het lijf geschreven is. Ik leef onder het motto "zorg voor hetgeen je belangrijk vindt". UTC is een fantastische club en ik zet me in om dit ook in de toekomst zo te houden. De financiële cijfers van UTC zijn meer dan alleen nummertjes. Deze data vertelt het verhaal van de club -  hoe we ervoor staan, waar de risico's en kansen liggen. De leden, commissies en het bestuur samen zorgen er voor dat het ook echt een mooi verhaal is! Ben je nieuwsgierig of heb je een mening over een van de hoofdstukken? Schroom dan niet om contact op te nemen! 

 

Voorzitter Activiteitencommissie
Mieke Blok
[email protected]
Tel 06-28810329

Mijn naam is Mieke Blok en ik ben activiteitencommissaris van de gezelligste vereniging in Rotterdam en in deze hoedanigheid één van de vijf bestuursleden van UTC. Ik ben in 2001 lid geworden en sinds 9 jaar heb ik dus de leukste job binnen de club, de activiteiten organiseren. Samen met een aantal commissie- leden zorg ik ervoor dat alles vlekkeloos, maar vooral gezellig verloopt en iedereen het naar de zin heeft. Van clubkampioen-schappen tot de zondag middag tennisbrunch en meer. Handjes en ideeën voor het bedenken en uitvoeren van activiteiten kan ik altijd gebruiken. Schroom dus niet om mij aan te spreken of te bellen/mailen als je graag deel uit wil maken van mijn commissie en samen de leukste activiteiten wil organiseren of gewoon om elkaar te leren kennen.

 

Barcommissaris
Marlon Schuit
[email protected]
Tel 06-23999711