UTC OPEN 2021: IT GIET OAN

09 juni 2021

We hebben de voorjaarscompetitie moeten missen, maar gelukkig is er dit jaar weer het UTC OPEN dubbeltoernooi!
Van 31 juli t/m 8 aug 2021 kun je je tenniskwaliteiten meten in de onderdelen:

• Dames dubbel, heren dubbel en gemengd dubbel: 4 (17+), 5 (17+), 6 (25+), 7 (25+), 8 (25+)
  • €11 per onderdeel (maximaal 2 onderdelen)
  • Je kunt 1 verhindering per dubbelkoppel doorgeven. Het is niet mogelijk verhinderingen door te geven in het finaleweekend van 7 en 8 augustus.

Dit jaar staat UTC OPEN in het teken van Olympische Spelen. In ons Olympisch dorp aan de Daltonlaan kun je sport kijken op groot scherm, meedoen met Tokyo sushi night of karaoke, of gewoon lekker tennis komen kijken op ons zonnige terras met een koud drankje. Natuurlijk wordt het toernooi traditioneel afgesloten met een BBQ.

Benieuwd wie het Olympisch vuur aflevert? Doe dan mee en schrijf je hier in!

Let op: UTC OPEN gaat alleen door als de coronamaatregelen het toelaten. Lukt dat niet dan proberen we in deze periode de UTC Club Kampioenschappen te laten plaatsvinden. Fingers crossed!

Vragen? Mail de wedstrijdleiding: Marit Oprins en Sido Jensma via [email protected]

Tot dan (zegt het voort!)
Open Toernooi comité 2021