TERUG UIT EEN ORANJE GEBIED?

15 september 2020

Zoals jullie uit eerdere berichten van onze kant hebben kunnen lezen, proberen wij onze vereniging zo goed mogelijk door het Corona tijdperk te loodsen. Veiligheid voor een ieders gezondheid staat daarbij op de eerste plaats.

In zijn algemeenheid hebben wij veel waardering voor de wijze waarop onze leden met de op ons park geldende maatregelen omgaan.

In deze vakantieperiode komt het voor dat mensen op vakantie gaan of geweest zijn naar gebieden waar de Corona code oranje geldt. Denk hierbij aan populaire bestemmingen als Spanje of sommige van de Griekse eilanden.

Wij verzoeken leden, die met vakantie zijn geweest in landen of delen daarvan waarvoor de code oranje geldt, met klem, om de voor deze landen geldende adviezen van de overheid bij terugkomst na te leven en 10 dagen in  thuisquarantaine te gaan. Dat betekent dus in deze periode van 10 dagen niet naar ons UTC park komen en ook geen competitie spelen.

Alleen op deze manier kunnen we er met zijn allen voor zorgen dat de situatie bij UTC veilig blijft. Het is van groot belang dat er geen uitbraak van het Coronavirus via UTC zal ontstaan, waarbij de consequentie kan zijn dat het park gesloten moet worden.

Wij rekenen op jullie medewerking en begrip voor deze maatregel.