GLOEDNIEUWE BANEN OPEN VOOR GEBRUIK

29 maart 2021

Hoera! Er kan weer gespeeld worden op onze vier gloednieuwe - premium gravel plus op afschot - banen!

LET OP!
Het is voor de nieuwe banen van groot belang dat er op elke baan om het half uur goed gesleept wordt, dit geldt ook voor het lessen.

Afhangen voor vrijspelen dient weer digitaal via de KNLTB Clubbapp te gebeuren.

Helaas komt er ivm corona geen feestelijke opening van de nieuwe banen. Wellicht dat we hier later nog aandacht aan besteden,  als het clubhuis weer open mag.

Covid-19 maatregelen
Het spreekt vanzelf dat alle bekende Covid-19 maatregelen (inclusief de avondklok) nog steeds nageleefd dienen te worden. Je mag dus nog steeds niet in het clubhuis komen, tenzij dit voor dringend toiletgebruik noodzakelijk is. We gaan ervanuit dat alle leden hieraan meewerken.

We wensen een ieder maar vooral ook onze nieuwe leden veel tennisplezier en spreken de hoop uit dat er binnenkort versoepelingen mogelijk worden en dat we elkaar op het park zullen zien.