GA JIJ VOOR HET UTC CLUBKAMPIOENSCHAP? SCHRIJF JE NU IN

18 juni 2020

Er mag weer volop getennist worden, en dus hoog tijd voor het UTC Clubkampioenschap! Uiteraard volgens de Coronamaatregelen. We hebben talloze ideeën en zien een gezellig toernooi met leuke wedstrijden, activiteiten, lekkere drankjes en een goede sfeer op het terras al helemaal voor ons. Op welke manier deze plannen precies vorm gaan krijgen zal afhangen van de regels die op dat moment gelden. We gaan er hoe dan ook het beste van maken. Beginner of pro, iedereen kan meedoen!

SCHRIJF JE HIER IN!

• Het toernooi vindt plaats van 25 juli t/m 2 augustus
  • Inschrijfkosten €10 per onderdeel
  • Dames- of herenenkel, gemengd dubbel, dames- of herendubbel.
  • Je kan meedoen aan max 2 onderdelen. Er wordt een indeling gemaakt op niveau, zodat iedereen leuke en spannende wedstrijden kan spelen.
  • Per dubbelkoppel is maximaal 1 verhindering toegestaan. In het laatste weekend 1-2 augustus zijn geen verhinderingen toegestaan.
  • Dubbelen? Vergeet niet dat je partner zich ook moet inschrijven.
  • Wil je wel dubbelen maar heb je geen partner? Stuur een mailtje  of bel/app Patrick op 06-30731804 en wij zorgen voor een match.

Heb je nog vragen, mail dan naar [email protected]. We hebben heel veel zin om er een geweldige week van te maken.

Groeten, en tot ziens op de baan!

Namens het organisatiecomité,
Marit, Patrick, Toesja, Michel & Anne