DOE MEE MET DE TENNISLADDER

05 juli 2020

De tennisladder is een leuke manier om elkaar onderling uit te dagen en wedstrijden te spelen. En, als je nieuw bent bij UTC of nog niet zoveel buiten de les om heb getennist, een uitstekende manier om leden te leren kennen. Wij spelen via het tennisladdersysteem van Tennisladder.eu, waar je na aanmelding bij ons een  account voor krijgt. Je kunt kiezen uit enkel-, dubbel- en gemengde ladders op beginners en gevorderd niveau. Je kunt uiteraard ook in meerdere ladders spelen.

Zoek je een dubbelpartner? Ook dit kun je aangeven in de betreffende ladder(s). Er zijn geen rondes, je kunt het hele seizoen door zoveel of zo weinig wedstrijden spelen als je wilt en de uitslagen hebben geen invloed op je KNLTB-ranking. De tennisladder is ook heel handig om alvast in een wedstrijdmodus te komen voor de aanstaande clubkampioenschappen!

Hoe werkt het?

• Per gespeelde wedstrijd verandert jouw positie op de ladder.
  • Je kunt een speler uitdagen die tot 4 posities boven jou staat.
  • We hebben ladders in sterkte t/m 7, 8/9 en 60 +ladders. Bedenk zelf in welke jij past.
  • De ladder is niet ingedeeld op je KNLTB-speelsterkte en heeft er geen invloed op. De eerste ladderindeling ontstaat door volgorde inschrijving.
  • Je speelt geen sets, maar telt de games door gedurende de wedstrijdtijd.

Meedoen?

Meld je aan via [email protected] met je KNLTB-nummer
(voor je inlog), naam, geboortedatum, telefoonnummer en e-mail adres. je ontvangt vervolgens je inloggegevens voor de tennisladderwebsite.