DE BAR IS GEOPEND

07 juni 2021


Nu de bar weer open mag, kunnen ook de bardiensten weer ingepland worden. Zoals in alle voorgaande jaren wordt er van elk lid verwacht dat je drie bardiensten draait, waarvan in ieder geval 1 tijdens een evenement (Toernooi of competitie). Bardiensten kunnen vanaf 7 juni ingepland worden. Zorg dat je de bardiensten uiterlijk voor 15 juli hebt ingepland, anders wordt er aangenomen dat de bardiensten afgekocht worden.   

Barinstructie voor nieuwe leden    
Zodra corona het toelaat zal er een barinstructie avond georganiseerd worden voor nieuwe leden.   

Inplannen bardienst
We werken met een programma van de KNLTB voor het inplannen van je bardiensten. Bardienst inplannen? - Ga naar Mijn.KNLTB.club - Kies Unilever Tennisclub en login met je bondsnummer (zie KNLTB pas). Bondsnummer vergeten? Mail naar [email protected] - Vul je wachtwoord in. Wachtwoord vergeten? Vraag direct een nieuwe aan. - Ben je ingelogd? Plan dan 3 bardiensten in

Bardienst afkopen?
Het is mogelijk om je bardiensten af te kopen. Dit kost € 30,00 per bardienst. Dus € 90,00 voor 3 bardiensten. Bardiensten afkopen? Maak het bedrag over op reknr. NL87ABNA0513628835 t.n.v. Unilever Tennisclub te Rotterdam o.v.v. afkopen bardienst!

Bardienst
Er is een handige checklist met werkzaamheden die gedaan moeten worden tijdens een bardienst. Deze vind je in de lade bij het koffiezetapparaat. Na je bardienst vul je checklist in en onderteken je hem. Laat de checklist achter in de brievenbus van de bestuurskast. Ook is er een barinstructieboekje aanwezig.

Boete niet opdagen bardienst
Heb je een bardienst ingepland, maar kom je – zonder opgaaf van reden - niet opdagen? Dan ontvang je een boete van  € 50,00 voor het niet nakomen van je bardienst.   

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 465 3784

Address

Daltonlaan 35
3041 JB Rotterdam

KVK-nummer

40342243