BARDIENST INPLANNEN

29 juni 2020

Voor de eerste 3 maanden zijn de bardiensten komen te vervallen en hierdoor hoeft iedereen nog maar 2 bardiensten te draaien. De reeds ingeplande bardiensten blijven staan.

Leden van UTC die dit jaar lid zijn geworden vragen wij of zij zich zoveel mogelijk willen inplannen met een ander lid (het liefst op doordeweekse avonden) die al bardienst(en) heeft gedraaid en niet tijdens evenementen.

Wij zullen zo spoedig mogelijk een paar instructieavonden inplannen voor nieuwe leden.

Omdat ook voor het draaien van bardienst e.e.a. is gewijzigd in verband met de hygiëneregels hebben we een apart protocol bijgesloten.

Wil je extra bardiensten draaien tegen betaling, stuur dan een email naar [email protected]

Plan voor 31 augustus je bardiensten in!