ACTVITEITEN DEZE ZOMER: DOE JIJ MEE?

09 juni 2021

Wat kunnen jullie deze zomer allemaal verwachten?

Rackettrekken op woensdagavond:
Om te beginnen iedere woensdagavond rackettrekken. Is er een toernooi? Dan gaat rackettrekken niet door!
Start op woensdag 9 juni 2021 t/m woensdag 8 september 2021.
Tijd? Van 19.30- 22.00 uur.

Hoe werkt het?
De indeling regelen we ter plaatse en je speelt tegen wie zich op dat moment aanmelden. Je hoeft niet te reserveren of af te hangen. Op het moment dat je niet speelt, graag plaatsnemen op het terras, conform de covid-19 maatregelen.

Zondagbrunch:
4- 11- 18- 25 juli
15 en 22 augustus 2021

Op zondagochtend organiseren we voor onze populaire zondagbrunch. We tennissen van 11.30 - 13.00 uur tegen willekeurige tegenstanders, gevolgd door de brunch. Wat de brunch betreft is het nog even afwachten of er beperkingen zijn, maar we gaan zien op welke manier we hier een leuke draai  aan kunnen geven. De bijdrage om met de brunch mee te doen is 5 euro per persoon. Natuurlijk alleen als de brunch is toegestaan.

Laddercompetitie:
Wil je wedstrijdjes spelen tegen clubgenoten van dezelfde sterkte, dan ben je bij de UTC-tennisladder aan het goede adres! Via de tennisladder kun je elkaar onderling uitdagen en wedstrijden plannen. Verwerk na de wedstrijd de uitslag in het online systeem en je ziet meteen je nieuwe positie. Je kunt spelers uitdagen die tot 4 posities boven jou staan.

De ladder is er zowel voor enkelspel als (gemengd) dubbelspel in verschillende sterktes. Meld je aan via [email protected] met je KNLTB-nummer, naam, geboortedatum, telefoonnummer en e-mail adres. Je krijgt dan een account voor de ladder en kan meteen aan de slag! De tennisladder heeft overigens geen enkele invloed op je KNLTB-ranking.